Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 101g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper60g96kcal6.6g7.8g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Punajuuri 60g23kcal0.6g4.2g0.1g1.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 50g17kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g101g209kcal3g6.2g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g875kcal26.4g78.8g47.6g9.6g
Valittu annoskoko432g438kcal13.2g39.4g23.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna216g219kcal6.6g19.7g11.9g2.4g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492