Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.8g1g2.8g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 55g76kcal6.9g0.2g5.4g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 25g133kcal0g0g15g0g
Kaurajuoma, GoGreen250g100kcal2.5g15g2.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1347kcal35.4g186.4g47.8g8.6g
Valittu annoskoko432g673kcal17.7g93.2g23.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna216g337kcal8.9g46.6g12g2.2g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526