Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 279g213kcal5.3g43.3g0.6g2.8g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)100g40kcal4.1g5.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustekurkku40g6.6kcal0.3g1.2g0g0.7g
Ruohosipuli, tuore5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g529kcal19.8g101.8g2.2g7.4g
Valittu annoskoko432g264kcal9.9g50.9g1.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna216g132kcal5g25.5g0.6g1.9g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234