Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu76g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g56g34kcal7.9g1.7g33.7g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.4g31kcal0.3g6.7g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g112g30kcal0.7g6g0.2g2.8g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton112g180kcal9g4.5g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1587kcal54.8g45g202.8g5.6g
Valittu annoskoko432g794kcal27.4g22.5g101.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna216g397kcal13.7g11.3g50.7g1.4g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749