Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g36g263kcal0.4g0.4g28.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g270g905kcal35.1g183.6g4.1g17.3g
Kanttarelli, tuore, annos 50g45g6.8kcal0.8g0.2g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g9g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g45g175kcal14.9g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2720kcal103.4g372.4g92.2g38.2g
Valittu annoskoko432g1360kcal51.7g186.2g46.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna216g680kcal25.9g93.1g23.1g9.6g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333