Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 27g98kcal2.8g20.1g0.3g1.4g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha215g357kcal40.9g0g21.5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g86g235kcal17.2g0.9g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1576kcal138g47.2g92.2g4.2g
Valittu annoskoko432g788kcal69g23.6g46.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna216g394kcal34.5g11.8g23.1g1.1g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233