Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 292g112kcal2.9g20.2g0.6g7.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.4g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)8.8g56kcal1.4g1.3g5.2g0.6g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g58g192kcal14g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana865g881kcal38.4g67.4g46.8g17.8g
Valittu annoskoko432g440kcal19.2g33.7g23.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna216g220kcal9.6g16.9g11.7g4.5g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756