Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 73g18kcal1.3g1.6g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g37g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g73g88kcal1.7g3.5g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g607kcal33.4g26.2g39g7.8g
Valittu annoskoko432g304kcal16.7g13.1g19.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna216g152kcal8.4g6.6g9.8g2g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482