Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g31g181kcal6.8g6.2g15.8g0g
Voi 60% rasvaa 22g119kcal0.2g0.1g13.3g0g
Liivatelehti, gelatiini125g436kcal106.9g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa31g175kcal2.5g11.6g13.1g3.7g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g31g160kcal2.8g9.1g12.5g1.8g
Philadelphia tuorejuusto 200g63g159kcal3.7g2g14.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka31g117kcal0.4g28.7g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl94g337kcal1.9g2.5g35.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana865g3369kcal250.4g120.4g210.6g11g
Valittu annoskoko433g1685kcal125.2g60.2g105.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna216g842kcal62.6g30.1g52.7g2.8g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190