Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g94g21kcal0.9g4.2g0g1.9g
Tonnikala öljyssä 53g101kcal14.4g0g4.8g0g
Kesäkurpitsa112g19kcal0.4g2.8g0.7g0.8g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g115g40kcal1.2g7.8g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana865g613kcal35.4g34.6g37.6g10g
Valittu annoskoko432g306kcal17.7g17.3g18.8g5g
Annoskoko puolitettuna216g153kcal8.9g8.7g9.4g2.5g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741