Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1062g1515kcal132.7g3.2g108.8g0g
Perunajauhot,rainbow965g3127kcal1g781.9g1g13.5g
Sokeri 821g3330kcal0g819.6g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Mansikka 568g264kcal2.8g47.7g1.1g10.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g284g1107kcal0g278.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 568g233kcal5.7g23.3g4.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g19238kcal287g3925.8g230.8g90.8g
Valittu annoskoko4320g9619kcal143.5g1962.9g115.4g45.4g
Annoskoko puolitettuna2160g4810kcal71.8g981.5g57.7g22.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386