Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2400g577kcal43.4g52.8g7.2g55.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 720g239kcal4.5g40.7g1.4g18.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g600g720kcal20.4g21.6g60g0g
Polar 10% (Valio)600g1260kcal192g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g5593kcal520.6g230.2g257.2g147.6g
Valittu annoskoko4320g2796kcal260.3g115.1g128.6g73.8g
Annoskoko puolitettuna2160g1398kcal130.2g57.6g64.3g36.9g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229