Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 512g4524kcal0g0g511.6g0g
Pellavansiemenöljy1023g9208kcal0g0g1023.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g512g409kcal0g0g46g0g
Viinietikka 2274g470kcal0g11.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g29223kcal0g22.8g3161.6g0g
Valittu annoskoko4320g14612kcal0g11.4g1580.8g0g
Annoskoko puolitettuna2160g7306kcal0g5.7g790.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233