Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g200g1100kcal0g0g120g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g600g3030kcal49.2g348g156g27g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1400g910kcal154g58.8g4.2g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Liivate 40g140kcal34.3g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g160g67kcal0.5g16g0.2g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g800g4440kcal64.8g416g280g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1000g1900kcal45g160g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g24148kcal695.6g2237.4g1360.8g54g
Valittu annoskoko4320g12074kcal347.8g1118.7g680.4g27g
Annoskoko puolitettuna2160g6037kcal173.9g559.4g340.2g13.5g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892