Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1314g1874kcal164.2g3.9g134.7g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 358g213kcal35.2g10.8g1.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl1593g5861kcal461.9g0g445.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g637g3822kcal133.8g42g344g0g
Leivinjauhe 119g210kcal6.2g45.2g0g0.6g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g119g38kcal0g0g0g95.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)179g457kcal29.7g61.1g10.9g53.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g24950kcal1662g326g1873.8g300g
Valittu annoskoko4320g12475kcal831g163g936.9g150g
Annoskoko puolitettuna2160g6238kcal415.5g81.5g468.5g75g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488