Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2794g2127kcal52.5g433g5.6g27.9g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)998g399kcal40.9g52.9g5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Maustekurkku399g66kcal2.8g12g0.4g7.2g
Ruohosipuli, tuore50g14kcal0.7g1.9g0.3g0.5g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)25g5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g5288kcal195g1017.6g22.8g72.8g
Valittu annoskoko4320g2644kcal97.5g508.8g11.4g36.4g
Annoskoko puolitettuna2160g1322kcal48.8g254.4g5.7g18.2g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234