Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Omena, keskikokoinen 200g900g306kcal1.8g63.9g2.7g16.2g
Päärynä kuorittu 900g390kcal2.8g72g0.9g35.1g
Valio Viola sinihome tuorejuusto450g720kcal36g18g58.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g270g702kcal72.9g0g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g4886kcal247.2g397.8g230.4g127.8g
Valittu annoskoko4320g2443kcal123.6g198.9g115.2g63.9g
Annoskoko puolitettuna2160g1222kcal61.8g99.5g57.6g32g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849