Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1800g6660kcal81g558g450g66.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g720g792kcal165.6g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g900g1260kcal69.3g108g63g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)675g135kcal4.1g23.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g17815kcal645.8g1400.8g1061g140.8g
Valittu annoskoko4320g8908kcal322.9g700.4g530.5g70.4g
Annoskoko puolitettuna2160g4454kcal161.5g350.2g265.3g35.2g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822