Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g801g1281kcal144.1g27.2g68.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g885kcal0g0g100.1g0g
Purjosipuli 801g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Inkivääri, tuore, silputtu80g64kcal1.4g14.3g0.6g1.6g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g176g546kcal15g102.2g8.8g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.2g0.8g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g801g424kcal45.6g42.4g8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1201g168kcal22.8g4.8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g7383kcal501.8g478g388.4g40g
Valittu annoskoko4320g3692kcal250.9g239g194.2g20g
Annoskoko puolitettuna2160g1846kcal125.5g119.5g97.1g10g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171