Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 300g215kcal5.5g43.3g0.6g3.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g720g936kcal144g0g43.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g750g1875kcal142.5g0.2g165g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä600g408kcal18.6g72g4.2g18g
Vesi, vesijohtovesi 1950g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g6867kcal621.2g231g426g42.4g
Valittu annoskoko4320g3434kcal310.6g115.5g213g21.2g
Annoskoko puolitettuna2160g1717kcal155.3g57.8g106.5g10.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049