Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2004g423kcal24g68.1g4g42.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g756g212kcal4.5g45g1.5g18.9g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)960g2304kcal168g0g192g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit600g780kcal18g12g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g7437kcal429g250.2g551g122g
Valittu annoskoko4320g3719kcal214.5g125.1g275.5g61g
Annoskoko puolitettuna2160g1859kcal107.3g62.6g137.8g30.5g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996