Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1718g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 103g77kcal13.5g1.1g0.4g7.1g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)86g773kcal0g0g85.9g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2370g8059kcal331.9g1517.1g73.5g130.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g17818kcal690.8g3036.4g319.6g275g
Valittu annoskoko4320g8909kcal345.4g1518.2g159.8g137.5g
Annoskoko puolitettuna2160g4455kcal172.7g759.1g79.9g68.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108