Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 269g985kcal28.2g201.3g2.8g14.2g
Kananmuna kuoreton 591g844kcal73.9g1.8g60.6g0g
Sipuli (kuorittu)430g116kcal5.6g20.6g0.9g7.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2151g3570kcal408.6g0g215.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g860g2348kcal172g8.6g180.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g15765kcal1379.6g470.8g920.2g43.8g
Valittu annoskoko4320g7882kcal689.8g235.4g460.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna2160g3941kcal344.9g117.7g230.1g11g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233