Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa120g20kcal0.5g3g0.7g0.8g
Lanttu 719g208kcal7.2g33.1g2.2g12.9g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Punajuuri 799g307kcal8g55.1g1.6g20g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g44g110kcal2.6g3.7g9.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g400g599kcal71.9g0g36g0g
Maizena maissitärkkelys240g839kcal1.9g208.6g0g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g4606kcal199.4g693g102.6g101g
Valittu annoskoko4320g2303kcal99.7g346.5g51.3g50.5g
Annoskoko puolitettuna2160g1152kcal49.9g173.3g25.7g25.3g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162