Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1005g761kcal18.8g154.9g2g10g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper603g965kcal66.3g78.4g42.2g0g
Sipuli (kuorittu)603g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Punajuuri 603g231kcal6g41.6g1.2g15.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 502g168kcal3.2g28.5g1g13.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1005g2090kcal30.1g62.3g190.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g8754kcal264.4g789.2g477g96.8g
Valittu annoskoko4320g4377kcal132.2g394.6g238.5g48.4g
Annoskoko puolitettuna2160g2189kcal66.1g197.3g119.3g24.2g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492