Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai799g2955kcal39.9g255.6g199.7g16g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha998g1657kcal189.7g0g99.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl27g237kcal0g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g799g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%200g559kcal57.9g5g33.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 599g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g599g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g11763kcal606.4g686.4g735.2g89.8g
Valittu annoskoko4320g5882kcal303.2g343.2g367.6g44.9g
Annoskoko puolitettuna2160g2941kcal151.6g171.6g183.8g22.5g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249