Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus400g1400kcal56g2g128g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g400g508kcal48g16g28g4g
Flora kevyt ruoka 7%200g170kcal2g9g14g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g400g480kcal13.6g14.4g40g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu800g1008kcal88g2.4g72g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g1600g5920kcal72g496g400g59.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%320g896kcal92.8g8g54.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g20896kcal758g1115.2g1472.8g126.4g
Valittu annoskoko4320g10448kcal379g557.6g736.4g63.2g
Annoskoko puolitettuna2160g5224kcal189.5g278.8g368.2g31.6g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224