Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1438g399kcal17.1g58.4g2.9g30.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen575g115kcal3.5g21.9g1.7g8.1g
Kurkku, tuore479g48kcal2.9g8.1g0.5g3.4g
Päärynä kuorittu 1342g582kcal4.2g107.4g1.3g52.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki479g384kcal62.3g9.6g9.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g3159kcal180g410.8g43.6g188g
Valittu annoskoko4320g1579kcal90g205.4g21.8g94g
Annoskoko puolitettuna2160g790kcal45g102.7g10.9g47g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714