Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 334g2371kcal2.5g1.3g267.1g0g
Sokeri341g1383kcal0g340.2g0g0g
Kaurahiutale 427g1599kcal62g243.6g31.2g42.7g
Kaurajauho 147g550kcal21.3g83.7g10.7g14.7g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 267g103kcal2.7g16g2.7g1.6g
Vanilla vaniljakastike gogreen1068g2244kcal5.3g224.3g149.6g5.3g
Banaani, kuorittu 935g813kcal9.9g171.1g3.7g16.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 801g594kcal6g124.2g3.2g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g19312kcal219.4g2408.8g936.4g179.8g
Valittu annoskoko4320g9656kcal109.7g1204.4g468.2g89.9g
Annoskoko puolitettuna2160g4828kcal54.9g602.2g234.1g45g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343