Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa120g20kcal0.5g3g0.7g0.8g
Lanttu 720g208kcal7.2g33.1g2.2g13g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Punajuuri 800g307kcal8g55.2g1.6g20g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g44g110kcal2.6g3.7g9.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g400g600kcal72g0g36g0g
Maizena maissitärkkelys240g840kcal1.9g208.8g0g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8648g4610kcal199.6g693.6g102.6g101.2g
Valittu annoskoko4324g2305kcal99.8g346.8g51.3g50.6g
Annoskoko puolitettuna2162g1153kcal49.9g173.4g25.7g25.3g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162