Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 100g356kcal32.4g52.9g1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g200g620kcal36g82g16g36g
Kananmuna kuorineen punnittu 250g314kcal27.5g0.6g22.5g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Vehnäjauho, sunnuntai1700g5950kcal204g1207g35.7g51g
Rusinat (Rainbow) 1 pss250g800kcal7.5g177.5g1.7g24.2g
Mantelirouhe, 1 rkl80g462kcal16.9g4.2g40.4g9.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1800kcal0g0g200g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8652g23840kcal698.4g3749.6g654g263.8g
Valittu annoskoko4326g11920kcal349.2g1874.8g327g131.9g
Annoskoko puolitettuna2163g5960kcal174.6g937.4g163.5g66g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103