Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu53g42kcal0.9g9.3g0.4g1g
Rypsiöljy 196g1733kcal0g0g196g0g
Currytahna punainen (Pirkka)35g91kcal0.7g3.2g8.4g0g
Tomaattimurska 1750g515kcal9.8g92.7g3.5g33.2g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 53g173kcal1g1.6g18.4g0g
Korianteri, tuore, annos 20g70g14kcal1.4g2.8g0.3g2.1g
Katkarapu 1750g1197kcal252.7g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8652g7757kcal544.8g258.6g494g85.2g
Valittu annoskoko4326g3879kcal272.4g129.3g247g42.6g
Annoskoko puolitettuna2163g1939kcal136.2g64.7g123.5g21.3g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228