Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio33g47kcal0.9g2.2g4g0g
Kirjolohifilee 83g138kcal14g0g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 12g8.9kcal0.5g1.5g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g7.5g4.9kcal0.6g0.7g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g10g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 17g29kcal2.9g0g1.9g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana866g551kcal42.4g27.2g30.4g2.4g
Valittu annoskoko433g276kcal21.2g13.6g15.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna217g138kcal10.6g6.8g7.6g0.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60890