Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g94g194kcal9.7g1.8g17.5g2.8g
Sipuli, tuore19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 122g79kcal2g16.1g0.2g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g43g13kcal2g0.9g0.1g0.7g
Kiinankaali raaka 100g43g7.8kcal0.7g1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana866g689kcal32.2g52.6g38.8g16g
Valittu annoskoko433g345kcal16.1g26.3g19.4g8g
Annoskoko puolitettuna217g172kcal8.1g13.2g9.7g4g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6.1g4.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062