Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 167g59kcal7.7g3.3g0.5g4.2g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio2.3g5.6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana867g422kcal26.8g13g26.6g9.2g
Valittu annoskoko434g211kcal13.4g6.5g13.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna217g106kcal6.7g3.3g6.7g2.3g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169