Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta187g281kcal37.5g0g15g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Ketsuppi, meira5.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.7g1.7g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana867g682kcal78.2g12g36.2g1.4g
Valittu annoskoko434g341kcal39.1g6g18.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna217g170kcal19.6g3g9.1g0.4g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160