Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1065g1811kcal213.1g0g106.5g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g533g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Tomaattimurska 1065g313kcal6g56.5g2.1g20.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g107g61kcal3.9g10.8g0.2g0g
Rypsiöljy 21g188kcal0g0g21.3g0g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Punaviini266g186kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8672g5677kcal466.4g244g264.4g83.2g
Valittu annoskoko4336g2838kcal233.2g122g132.2g41.6g
Annoskoko puolitettuna2168g1419kcal116.6g61g66.1g20.8g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608