Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola200g320kcal16g8g26g0g
Juustoraaste emmental punaleima400g1560kcal116g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Paprika punainen 1360g398kcal12.8g61.2g5.4g25.8g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g480g768kcal38.4g19.2g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8672g14298kcal932.6g199.8g1084.6g59.8g
Valittu annoskoko4336g7149kcal466.3g99.9g542.3g29.9g
Annoskoko puolitettuna2168g3575kcal233.2g50g271.2g15g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535