Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper753g2604kcal90.3g541.2g9g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 192g1700kcal0g0g192.2g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g2002g2582kcal300.3g0g180.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1201g829kcal48g132.1g9.6g37.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 108g956kcal0g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8672g17342kcal877.2g1346.6g998.2g74.4g
Valittu annoskoko4336g8671kcal438.6g673.3g499.1g37.2g
Annoskoko puolitettuna2168g4336kcal219.3g336.7g249.6g18.6g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021