Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2699g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen720g1000kcal136.7g0g50.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g405g243kcal6.1g52.6g0.4g3.6g
Porkkana keitetty225g61kcal1.3g11.5g0.4g5.8g
Ohrasuurimo 180g580kcal14.8g113.6g3.6g13.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala20g55kcal4g1g4g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8676g3927kcal328.2g366g118g49.2g
Valittu annoskoko4338g1964kcal164.1g183g59g24.6g
Annoskoko puolitettuna2169g982kcal82.1g91.5g29.5g12.3g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422