Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 44g44kcal0.6g2.1g3.6g0.8g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 39g30kcal1.8g5.1g0.1g0.4g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g218g131kcal2.2g9.8g8.7g1.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)127g139kcal31.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g767kcal72.4g34g36.2g5g
Valittu annoskoko434g383kcal36.2g17g18.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna217g192kcal18.1g8.5g9.1g1.3g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481