Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 114g252kcal19.9g0g19.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.9g6kcal0.4g1g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk70g19kcal0.4g3.7g0.1g1g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g13g24kcal0.6g0.7g2g0.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa49g147kcal11.3g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g1113kcal69.2g22.4g81.8g6.4g
Valittu annoskoko434g556kcal34.6g11.2g40.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna217g278kcal17.3g5.6g20.5g1.6g
Arvot/100g100g128kcal8g2.6g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715