Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g98g718kcal1g1g78.6g0g
Siirappi, tumma98g315kcal0.1g72.7g0g0g
Sokeri 98g399kcal0g98.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu40g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Neilikka, annos 4g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai221g774kcal26.5g156.9g4.6g6.6g
Oivariini, 60 (100g)211g1159kcal2.1g2.1g126.4g0g
Liivatelehti, gelatiini56g196kcal48.1g0g0.1g0g
Flora vispi 20%702g1545kcal21.1g35.1g140.4g0g
Flora Vanilla 12%702g1334kcal31.6g112.3g84.3g0g
Sokeri 239g969kcal0g238.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka42g168kcal0g41.7g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g843g2275kcal67.4g101.1g168.5g0g
Puolukka 843g327kcal3.7g57.3g4.2g21.9g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g20501kcal412.4g1844g1221.8g57g
Valittu annoskoko4340g10251kcal206.2g922g610.9g28.5g
Annoskoko puolitettuna2170g5125kcal103.1g461g305.5g14.3g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137