Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 140g391kcal21g36.4g6g54.6g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki700g392kcal59.5g35g1.4g0g
Tonnikala vedessä 1050g1097kcal235.6g0g15.8g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g350g385kcal63g7g10.5g0g
Oliivi350g385kcal4.9g16.5g38.5g15.4g
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g945kcal0g0g105g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti70g350kcal17.4g23.3g20.2g19.9g
Soijakastike 140g84kcal7.2g13.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g9859kcal986.8g326.2g479.6g226.8g
Valittu annoskoko4340g4929kcal493.4g163.1g239.8g113.4g
Annoskoko puolitettuna2170g2465kcal246.7g81.6g119.9g56.7g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449