Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 360g214kcal35.3g10.8g1.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl1600g5888kcal464g0g448g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g640g3840kcal134.4g42.2g345.6g0g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g120g38kcal0g0g0g96g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)180g459kcal29.9g61.4g11g54g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g25065kcal1669.6g327.6g1882.6g301.2g
Valittu annoskoko4340g12533kcal834.8g163.8g941.3g150.6g
Annoskoko puolitettuna2170g6266kcal417.4g81.9g470.7g75.3g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488