Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g350g1551kcal77g3.5g136.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g233g653kcal42g1.2g53.7g0g
Bataatti, kuorittu 817g661kcal12.8g137.4g0.4g24.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Paprika vihreä 350g74kcal3.3g8.8g1.1g6.7g
Paprika keltainen 350g106kcal3.3g17.9g0.7g7g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g467g513kcal107.3g0g9.3g0g
Vesi817g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)82g33kcal1.2g4.9g1.2g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g467g359kcal7g46.7g16.3g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g8125kcal515.2g485.4g440g112.6g
Valittu annoskoko4340g4063kcal257.6g242.7g220g56.3g
Annoskoko puolitettuna2170g2031kcal128.8g121.4g110g28.2g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740