Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)480g1680kcal62.4g336g7.2g14.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)960g1574kcal240g8.6g63.4g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1440g576kcal24.5g118.1g1.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 240g362kcal19.2g11.2g26.4g0.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%960g1152kcal27.8g43.2g96g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper168g487kcal43.7g0g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8688g11714kcal837.6g1043.4g459.8g32.6g
Valittu annoskoko4344g5857kcal418.8g521.7g229.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna2172g2929kcal209.4g260.9g115g8.2g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961