Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi203g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 16g36kcal2.1g2.4g0.7g5.9g
Vehnäjauho puolikarkea 203g698kcal20.7g142.3g2.4g7.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1527kcal45.6g304.4g6.2g26g
Valittu annoskoko435g764kcal22.8g152.2g3.1g13g
Annoskoko puolitettuna218g382kcal11.4g76.1g1.6g6.5g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248