Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia250g350kcal42.4g0g20g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)23g85kcal2.9g17.1g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu37g46kcal4.1g0.1g3.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g977kcal99.4g37g47.6g0.8g
Valittu annoskoko435g488kcal49.7g18.5g23.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna218g244kcal24.9g9.3g11.9g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.3g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112