Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Kidneypapu, suolaliemessä131g145kcal10.3g23.7g0.7g10.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 78g251kcal20.9g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika vihreä 53g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g996kcal66.2g68.8g48.6g29.6g
Valittu annoskoko435g498kcal33.1g34.4g24.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna218g249kcal16.6g17.2g12.2g7.4g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826